SERGI OTS, DIRECTOR

Estudia els Estudis de Teatre de Barcelona, continua la seva formació a l’Academie International des Arts de Spectacle a París i s’especialitza a Finale Emilia (Itàlia) en Commedia de’ll Arte amb Fabio Mangolini. Estudia clown amb Virginia Imaz, Alex Navarro, Christian Atanasiu, Joe de Paul i Michael Dellaire, entre d’altres.

 

Ha treballat com a clown al Cirque Du Soleil a la gira Japó-Austràlia de l’espectacle Dralion, 2008-09. Treballa regularment com actor i guionista des del 2004 amb Comediants. Participa en companyies com La Fura del Baus (Naumón), Xirriquiteula, Kiku Mistu i Gran Teatre del Liceu. Treballa com a ajudant de direcció i director d'actors de Lanónima Imperial en el seu darrer muntatge al Teatre Nacional de Catalunya i a partir d’aquí comença una intensa trajectòria com a director artístic i actoral en col·laboració amb diferents companyies i treballa freqüentment com a director en diferents esdeveniments i festes organitzades per l’ICUB (Festes de la Mercè, Cavalcada,...).

 

Des del 2009 dirigeix Ponten Pie, una companyia catalana de propostes no convencionals que ha estat premiada en nombroses ocasions per la seva feina i que s’ha consolidat com una de les joves companyies del país amb més trajectòria internacional. En les seves ultimes feines del darrer 2015 va ser el director artístic de Opening Ceremony dels Mundials de Patinatge a BCN i actualment també col·labora amb Cirque du Soleil com a Casting Partner Europe.

CONTACTE COMPANYIA

609 706 012 / 679 689 091

info@elbuitlespectacle.com 

CONTRACTACIÓ 

910 175 523

distribucion@comolaseda.com

667 069 744 

 

elena@comolaseda.com

656 234 362

mase@comolaseda.com

www.comolaseda.com 

 


coproducció amb : 

amb la col.laboració de: