PAULA RADRESA, Ballarina aèria i intèrpret. Formada en música, teatre i dansa en escoles catalanes. Estudia dansa amb Emma Teixidor, Pep Ramis, Jordi Casanovas, Cecilia Colacrai, Germán Jauregui, Mónica Extremiana i Mercedes Boronat entre d’altres. Clown amb Sergi Estebanell i Claret Papiol. I dansa aèria amb Chantal McKormick i amb membres de la companyia de Brenda Angiel (Buenos Aires).

El 2002 inicia la seva carrera en les arts de carrer amb diferents projectes. Membre fundadora de la batucada “Bloc Quilombo”, i dels projectes de dansa aèria de la “Cia. Enlaire”. El 2004 passa a formar part de la companyia d’espectacles aeris “Deambulants”.

També ha col·laborat i actuat amb altres companyies com a ballarina aèria i xanquera, d’entre les que destaca La Fura dels Baus, Hospital del Arte, Ortzmuga Teatroa i Drakònia entre d’altres.

Actualment és membre co-fundadora de la Cia. Estampades, creada el 2009, amb la que segueix desenvolupant el seu treball d’investigació corporal i físic a través de les tècniques aèries i la conquista d’espais insòlits. I també del col·lectiu de teatre de carrer “CoLABse”, dirigit per Sergi Estebanell.

CONTACTE COMPANYIA

609 706 012 / 679 689 091

info@elbuitlespectacle.com 

CONTRACTACIÓ 

910 175 523

distribucion@comolaseda.com

667 069 744 

 

elena@comolaseda.com

656 234 362

mase@comolaseda.com

www.comolaseda.com 

 


coproducció amb : 

amb la col.laboració de: