BIOGRAFIA COMPANYIES

La idea original de l'espectacle neix de la companyia de dansa aèria ESTAMPADES i la companyia de dansa IMPÀS 

CIA. ESTAMPADES 

 

La Companyia Estampades neix el 2010, formada per Berta Escudero, Mariona Moya i Paula Radresa, tres artistes multidisciplinars apassionades per les arts de carrer i la conquista d’espais insòlits.

Afincades a la Factoria Cultural Coma-Cros de Salt des de l’any 2003 des d’on van iniciar la seva carrera aèria com a membres co-fundadores, coreògrafes i ballarines de la Cia. Deambulants.

Parteixen del treball físic i la investigació corporal, una fusió entre la dansa-teatre i les tècniques aèries amb diferents suports, per desenvolupar els seus espectacles. Creen atmosferes plàstiques i efímeres que s’estampen com un miratge per sotragar la quotidianitat dels espectadors.

Han participat en diversos festivals, inauguracions, events i mostres culturals a nivell nacional i internacional. Destaquen entre d’altres Festival Temporada Alta, Festival MIM de Sueca, Festival de Teatro de Castilla y León - Ciudad Rodrigo, FETA Festival Gdánks – Polònia, Festival Teatro Container Valparaiso – Xile,

 

També es dediquen a la docència a través de cursos i tallers de dansa aèria, dansa creativa i tècniques de circ. Són membres de l’equip docent de l’Escola Municipal de Dansa de Celrà des de 2012.


CIA .IMPÀS

 

El 2003 Neus Masó i Elena Masó funden IMPÀS, una companyia de dansa contemporània regida per l’interès a investigar i aprofundir en els llenguatges escènics i generar una metodologia de treball pròpia. Els projectes d’IMPÀS neixen de l’impuls i la necessitat de fer la dansa més propera, i per fer-ho sempre treballa creant relació amb d’altres disciplines artístiques, ja sigui en espais escènics o en d’altres que no ho són estrictament.

 

El treball d’IMPÀS es basa en quatre línies d’acció-creació que en algunes ocasions conviuen i en d’altres actuen independentment:

- la creació de peces escèniques

- la intervenció en espais no convencionals

- la simbiosi amb d’altres disciplines artístiques (vídeoart, música, poesia, pintura...)

- la pedagogia de la dansa

 

Des del dia que va néixer, IMPÀS no s’ha aturat i ho ha fet des de Girona (creant nous espectacles, col·laborant amb activitats culturals de la ciutat, organitzant, conjuntament amb d’altres professionals, el Dia Internacional de la Dansa, transmetent els coneixements mitjançant la pedagogia, creant cursos per professionals per descentralitzar Barcelona i col·laborant amb iniciatives proposades per companys de la professió).

 

La companyia de dansa, mica en mica, va arrelant-se a la ciutat i va recollint les llavors de tots aquells professionals que van tornant amb ganes de fer-se un espai per créixer i compartir amb d’altres companys de la mateixa o diferent professió. IMPÀS sempre ha estat molt activa a la ciutat de Girona i a les seves propostes per tal de fer arribar la dansa a tots els públics i en totes les seves possibilitats. Oferint classes de dansa obertes i gratuïtes pels assistents, performances, inauguracions, entre d’altres accions.

CONTACTE COMPANYIA

609 706 012 / 679 689 091

info@elbuitlespectacle.com 

CONTRACTACIÓ 

910 175 523

distribucion@comolaseda.com

667 069 744 

 

elena@comolaseda.com

656 234 362

mase@comolaseda.com

www.comolaseda.com 

 


coproducció amb : 

amb la col.laboració de: