ANDREU VILAR, COMPOSICIÓ MUSICAL

Va començar estudis de música i percussió simfònica al Conservatori Isaac Albéniz de la Diputació de Girona de la mà de Santi Molas. Acaba els estudis de música de Grau Mitjà al Conservatori del Bruc de Barcelona on obté el Premi d'Honor de musica de cambra l'any 2007.

Cursa els estudis de Grau Superior en el Conservatori del Liceu, en l'especialitat de

Música Moderna i Jazz, on té com a professor de vibràfon Marc Miralta. Rep classes a Berlín amb el vibrafonista David Friedmann i a Oporto amb el vibrafonista canadenc Jeffery Davis.

El 2010-2011 obté una beca per anar a estudiar a l'ESMAE (Escola Superior de Musica e das Artes do Espectáculo do Porto) per continuar estudiant amb Jeffery Davis. Durant l'estada a Porto rep classes d’improvisació i combo del guitarrista Nuno Ferreira. Guanya el premi al millor combo (Escoles Superiors de Música de Portugal) en la 9ª edició del festival de Jazz de São Luiz, celebrat a Lisboa el 2011.

 

Durant l'estada portuguesa toca al festival de jazz de Guimarães, al festival de Serralves i col·labora amb el baterista Nordamericà Michel Louren.

A més ha tocat com a percussionista en gires per tot l'estat espanyol amb formacions diverses. El 2011 amb el grup de hip hop, Kase.O i l'espectacle "jazz Magnetism", i el

2009 dins el cicle "Diversons", amb l'agrupació de musica afrocubana Bloque 53. Ha tocat a diversos festivals com el Festival de Jazz de Cadaqués, el Festival de Jazz de Girona, El mercat de música viva de Vic i en el festival de Músiques Religioses de Girona on col·labora amb l'orquestra Athenea i Omar Sosa.

Amb un dels músics del quintet d'Omar Sosa, el baixista moçambiqueny Childo Thomas, hi col·labora actualment de forma estable i té diversos projectes d'actuacions, en formació de jazz, per l'estiu del 2012.

També va estar a la temporada 2011-2012 del musical "Les Miserables" i anteriorment a "Mamma Mia", com a percussionista titular.

CONTACTE COMPANYIA

609 706 012 / 679 689 091

info@elbuitlespectacle.com 

CONTRACTACIÓ 

910 175 523

distribucion@comolaseda.com

667 069 744 

 

elena@comolaseda.com

656 234 362

mase@comolaseda.com

www.comolaseda.com 

 


coproducció amb : 

amb la col.laboració de: